Redi Rowsu

Redi Rowsu is een praktijk die holistische therapie en coaching aanbied.

Redi Rowsu betekent Rode Roos.

De rode roos staat symbool voor liefde, passie en innerlijke groei, wat de essentie van de holistische benadering van deze praktijk weerspiegelt.

 

Holisme

Bij Praktijk Redi Rowsu wordt gewerkt met de kracht van het holisme, afgeleid van het Griekse woord "Hollum", wat "heel" betekent.

In holistische therapie en coaching benaderen we de mens met een brede visie, inclusief het fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele welzijn.

 

Werkwijze

In een veilige setting en met behulp van tools, technieken en coaching worden er steeds diepere lagen aangeraakt die aangekeken, losgelaten en/of getransformeerd mogen worden. Op die manier ontstaat er ruimte voor jou zijn, voor wie jij werkelijk bent. Hierdoor ontstaat er inzicht in waar jij op zielsniveau naar verlangt.

De behandelingen worden ingezet, op een stoel, een behandelbank of staand. De behandelingen zullen altijd met de kleding aan gebeuren. 

Door het gebruik van reiki energie gaat jouw energie stromen waardoor het zelfhelend vermogen van lichaam en geest bevorderd wordt. Ook na de behandelingen werkt de energie door om balans en heling te bevorderen. 

 

Trajecten

De voordelen van een traject 

Er wordt een vertrouwelijke band gecreëerd die helpt de diepte in te duiken en thema's aan te raken die belemmeren om vreugde, vrijheid, liefde of welvaart te kunnen ervaren.

Door intensief en langere perioden aan een thema te werken vergroot de kans op blijvende resultaten. 

De sessies worden op maat uitgevoerd en zullen variëren tussen energetische behandelingen, systemisch werk en coaching gesprekken.

De eerste sessie zal bestaan uit een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek wordt helder waar aan gewerkt gaat worden.

Bij afloop van het traject blikken we terug naar het begin en bespreken wij de resultaten. 

Indien nodig of op verzoek krijg je van mij een aanvullend aanbod.

 

 

 

Belangrijk om te weten

Het is gewenst om gemakkelijke kleding te dragen tijdens de behandelingen. 

Het wordt aangeraden om na de sessies meer water dan gebruikelijk tot je te nemen. Dit bevordert het afvoeren van afvalstoffen die vrijkomen door energetische behandelingen.

Het leveren van lichamelijke en geestelijke inspanning, zoals sport en/of werk direct na de behandeling wordt afgeraden. Dit omdat de behandelingen naderhand een rozig gevoel kunnen geven of emoties los zijn gekomen die tijd nodig hebben om verwerkt te worden.

Het wordt sterk afgeraden om alcohol te nuttigen 24 uur voor tot 24 uur na de sessie. Reiki energie versterkt de invloed van alcohol.

Ook het nuttigen van koffie direct voor de behandeling wordt afgeraden. De hartslag gaat omhoog, wat een diepere staat van ontspanning bemoeilijkt. 

Vermeld altijd een zwangerschap en/of pacemaker of gebruik van medicatie vooraf aan de behandeling. 

Holistische therapie valt onder complementaire geneeswijzen. Het is een aanvulling voor de reguliere geneeswijzen, geen vervanging.

Een complementair therapeut houdt rekening met de behandeling van de reguliere artsen en therapeuten en is geen vervanging voor conventionele medische behandelingen.

 

 

Praktijk Redi Rowsu is aangesloten bij Collectief alternatief therapeuten.

 

Cat collectiief

 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

 

 

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl 

 

 

Wil je meer informatie over de trajecten, mijn werkwijze of heb je andere vragen?

Stuur een bericht via onderstaande knop.