Jouw eerlijke feedback wordt zeer gewaardeerd.

Het is een grote wens om mijn diensten voortdurend te verbeteren. Jouw mening en ervaring spelen daarbij een essentiële rol.

Daarom wil ik jou uitnodigen om feedback te geven over jouw ervaringen met mijn holistische therapie, energetische behandelingen en/of coachsessies.

Jouw inzichten zullen niet alleen mij helpen om mijn diensten te verbeteren, maar kunnen ook anderen helpen die overwegen om soortgelijke behandelingen te ondergaan.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Shannon
5 maanden geleden

Mooie ervaring gehad d.mv. een bijzondere kaart legging.
Rocan neemt echt de tijd voor je! Dat vind ik zelf super fijn. Rocan kent haar vak en dat kan merk je meteen! Echt een aanrader

Govinda
5 maanden geleden

Bij Rocan heb ik een paar Reiki en Chakra behandelingen gehad, dit was heel fijn en ontspannen. Rocan heeft ook een kaartlegging gedaan wat mij veel inzicht gaf en de gesprekken daarbij waren heel verhelderend. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Rocan, zij is heel empathisch en neemt echt de tijd voor je, wat ik heel fijn vind.

Lisa
5 maanden geleden

Rocan is een goede luisteraar, behulpzaam en begeleid je goed waar nodig is. De gesprekken zijn verhelderend en hebben me veel bijgebracht. Ik zou Rocan aan iedereen aanbevelen.
Liefs, Lisa

CD
5 maanden geleden

Lieve Rocan, je hebt me fijn door een moeilijke periode begeleid en heb de rust in mezelf gevonden. M’n leven helemaal herpakt. Ik kan een ieder jou aanraden als holistisch therapeut, je hebt jouw roeping gevonden.
Liefs, C

Angélica
5 maanden geleden

Praktijk Redi Rowsu is een echte aanrader. Ik kijk elke keer weer uit naar een behandeling van Rocan. Als ik binnenkom voel ik al de rust en warmte.
Ook een aanrader zijn de filmpjes op het YouTube kanaal, deze werken vaak fijn als meditatie of om makkelijk en snel in slaap te vallen. Ze heeft een hele rustgevende stem en is een heel warm mens. Zeker een aanrader!

Nance
5 maanden geleden

Wat fijn, een nieuwe locatie! Ik heb er een behandeling gehad en het als zeer prettig ervaren. Het is er knus en rustgevend. Ik voelde mij erg op mijn gemak. Ik kijk met plezier uit naar mijn volgende afspraak! 🌹

Celia
5 maanden geleden

Gefeliciteerd vast met de nieuwe locatie, hopelijk zijn de behandelingen net zo goed of beter,ik vind je geweldig en zijn het leggen van de maandelijkse kaarten ,lijken vaker voor mij bestemd ,ga zo door meisi,grtjes Lia