Over mij

"Ik gun een ieder de ervaring van thuis komen bij zichzelf!"

 

In mijn vroege twintige jaren baande ik mijn weg door het leven. Mijn dagen waren gevuld met de uitdagingen van het ouderschap en het balanceren van werk en gezin. Tijdens deze periode vond ik het stellen van grenzen lastig, ervaarde ik chronisch een energietekort, waren mijn gedachten vaker negatief dan positief en mijn zelfvertrouwen beperkt.

De diagnose van een burn-out was een harde confrontatie met mijn eigen grenzen.

In de maanden die volgden, worstelde ik met depressieve gedachten en een tekort aan energie. Hoewel ik naar buiten toe de schijn ophield dat alles goed ging, voelde ik me innerlijk verstrikt in een donkere put.

 

De realisatie dat ik de bodem had bereikt, markeerden het begin van mijn transformatie.

 

Vastberaden om mijn leven een andere wending te geven, begon ik mijn reis naar persoonlijke groei en transformatie.

Door een reikibehandeling maakte ik voor het eerst kennis met energetisch werk. In een diepe ontspanning ervaarde ik de innerlijke rust waarvan ik niet wist dat ik er naar verlangde.

Er ging een nieuwe deur voor mij open.. die van het holisme en de  complementaire geneeskunde.

Dit bleek een mooie aanvulling te zijn op mijn vele jaren ervaring  in de reguliere gezondheidszorg. 

In 2016 starte ik met reikicursussen

In 2017 volgde ik een opleiding tot auratouch healer

en in 2021 een opleiding tot holistisch therapeut 

In mijn werk als holistisch therapeut, put ik uit mijn persoonlijke reis om anderen te begeleiden op hun eigen paden van heling en groei.

20+ jaren ervaring in de gezondheidszorg, bijna een decennium met energetisch werk en de ervaring als vrouw die haar eigen transformatie heeft doorgemaakt, vormt de basis van mijn holistische benadering, waarin ik  vrouwen ondersteun en begeleid om lichaam, geest en energie in balans te brengen voor een evenwichtiger leven.

Ik gun een ieder de ervaring van thuiskomen bij zichzelf.

 

Rocan Shakison